Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá moderátorka Nikol Moravcová (36) si umí parádně užívat. Své dokonalé tělíčko rozmazlovala v sauně a vířivce poté, co se pořádně vyřádila na prvním sněhu v Nízkých Tatrách, kam přijela slavnostně zahájit netrpělivě očekávanou zimní sezónu.

„Lyžuji i jezdím na prkně a letos se těším ještě víc, pořídila jsem si totiž novou výbavičku,“ prozradila Nikol, která do Tater vyrazila bez přítele, a hned se stala středem pozornosti místních bohatých pánů.

Do vířivky ale Moravcová žádného milionáře nepustila. Vy ji však můžete obdivovat v naší fotogalerii.

„Po řádění na sněhu jsem byla hodně vymrzlá, a tak jsem rovnou zamířila do sauny a do venkovní vířivky,“ lebedila si Nikol, které pár kilo navíc jen svědčí.

Večer se pak stala jedním z hlavních VIP hostů na opening párty, na niž dorazil i slovenský miláček davu Ego či Majk Spirit.

Klub v Jasné praskal ve švech, drinky z vodky oceněné v Cannes tekly proudem a Moravcová pařila až do rána. „Bavila jsem se skvěle, určitě sem zamíříme i s přítelem,“ měla jasno Moravcová, která v posledních týdnech hodně cestovala.

„Byla jsem s přítelem dva týdny v Kalifornii, pak týden na Havaji, den jsem byla v Praze a pak jsem zamířila pracovně na Seychely, kde jsem fotila editorial s Lucií Robinson a natáčela jeden pořad. A v lednu mířím opět pracovně na Maledivy,“ vylíčila nám svůj nabitý program Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám