Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) je sice nespolehlivá osoba, která často nesplní to, co slíbí, že by ale byla zločinec? Super.cz zjistil, že ji z jejího domu v pražské Uhříněvsi před pár chvílemi vyvedla policie. Víme víc a máme fotky!

Zpěvačka skutečně nic neprovedla, na vině jsou povodně, kvůli kterým platí, že dnes Bartošová bohužel na suchu rozhodně nebude. Přilehlé okolí jejího domu je totiž zatopené, řeka se prý vylila z břehů. A i když to ještě před pár hodinami vypadalo tak, že se ve finále ulici, kde bydlí, velká voda vyhne, později bylo vše jinak.

„Hasiči tu stavěli pytle s pískem, ulice kolmá k té, kde bydlí Iveta, byla zatopená. Nakonec ji ale policie vyvedla, protože se blíží přívalová vlna z Říčan. Už takhle je jasné, že se přes její dům přežene voda, a bude to ještě horší,“ dozvěděli jsme se od svědků.

Již před několika hodinami byla Bartošová odříznuta od světa. Jen stěží mohla z oblasti zmizet. „Projet by to dokázal jen teréňák,“ uvědomil Super.cz soused Bartošové. Jak se ale ukázalo, měla víc štěstí než rozumu. Rychtář má totiž jeden půjčený z vlastní firmy. Proto jím mohl svou pěnici odvézt do bezpečí.

„Policie Ivetu upozornila, aby opustila dům na základě vyhlášení stupně povodňové aktivity. Došlo k evakuaci ulice, kde bydlí Iveta, která rovněž musela svůj dům opustit a zakonzervovat,“ stojí na Bartošové oficiální stránce na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám