Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Včerejší svatba herce a producenta Jiřího Pomeje (†54) (právě s Pavlem Páskem natáčí Kameňák 4) a Andrey Pomeje (35) se odehrávala za zavřenými dveřmi, na samotný obřad nesměli fotografové z médií, vyjma jednoho domluveného periodika, které si prý nasmlouvalo exkluzivitu. Super.cz se přesto podařilo získat fotky přímo z tvrze v Třebotově, kam jinak nikdo nepovolaný neměl přístup. Podívejte se na průběh svatby, která, jak Super.cz informoval jako první a ostatní to od něj jen opsali, byla falešná, protože se manželé tajně vzali již den předtím!

„Jsem neskonale šťastnej a věřím, že to bude do konce života,“ doufá dojatý Pomeje, který pevně věří, že na prahu padesátky už konečně narazil na tu správnou ženskou.

Nedal si zkazit náladu ani neskutečně špatným počasím, které některá média naprosto neinteligentně vyčítala právě Pomejemu, jako by uměl poručit větru a dešti. „Bulel jsem jako malej ratlík,“ přiznává.

Už při příchodu nevěsty do obřadní síně došlo k malému incidentu, když se jí vlečka zachytila o koberec. Druhý vtipný pak nastal ve chvíli, kdy Pomeje své ženě navlékal omylem svůj vlastní snubní prstýnek. „To jsou ty zásnubní z Thajska, jen jsme je na půl hodiny sundali a při obřadu si je zase nandali. Stály nás směšné čtyři tisíce,“ uvedl novomanžel.

Fotografie získala redakce Super.cz od špičkového fotografa Miloše Schmiedbergera. „Jde o malou ochutnávku z toho, co jako dárek ode mě manželé získají v podobě luxusní sady fotografií z této události,“ svěřil se nám fotograf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám