Hlavní obsah
Článek

Byla to krásná veselka, jedli, pili a hodovali až do rána… ale vážně za své? Svatba producenta a herce Jiřího Pomejeho (†54) s jeho půvabnou těhotnou snoubenkou Andreou Šťastnou sice patřila k těm dobrodružnějším kvůli počasí, ale jinak ji moc nepříjemností nekazilo. Až na jednu věc. Podle exkluzivního zjištění Super.cz se jen krátce před samotným falešným obřadem konala bojová porada, při které Pomeje s kamarády řešil, kdo vlastně bude celé „mecheche“ platit. „Drsně se kvůli tomu pohádali!“ tvrdí náš zdroj. Ani mocný hrudník nevěsty případné sponzory neobměkčil.

Zatímco ze začátku to vypadalo, že účet, čítající čtvrt miliónu korun, opět zacvakal Pomejeho kolega Pavel Pásek (s Jiřím společně produkují právě natáčený film Kameňák 4), realita bude úplně jiná. „Já už udělal dost. Zaplatil jsem nějaké Jirkovy dluhy, aby se vůbec mohli vzít. Teď už je to na nich, já je živit nebudu,“ řekl nám Pásek.

A právě ten měl být podle našich zpráv jedním z účastníků debaty, při které se řešilo, kdo mejdan zaplatí. Přítomen byl i další bohatý mecenáš, dovozce sladkých sušenek, jenže ani ten se k vyrovnání účtu neměl. „Pomeje do poslední chvíle sháněl sponzory, kde se dalo, ale bylo to dost marné. Tak doufal, že na poslední chvíli obměkčí svého letitého kamaráda Páska nebo toho druhého chlápka, který má měkké srdce. Jenže ti to odmítli. Takže reálně hrozí, že stejně jako po Jiřího předposlední svatbě s Ivetou Bartošovou, i po téhle zbydou dluhy,“ přemítá náš informátor.

Jen doufejme, že neshody ohledně peněz novomanželům nezkazí vstup do společného života a že do něj nevkročí s pořádným dluhem na bedrech…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám