Hlavní obsah
Článek

Vítěz druhé řady VyVolených Tony Jalovec, který získal celkovou výhru v hodnotě patnácti miliónů, se, jak už jsme psali, rozvedl se svou bývalou manželkou Renatou Kajdžas, ženou, která sice dříve vypadala jako mužatka, ale dnes je z ní dokonalá dáma. Dlouho však netruchlil. Právě naopak. Nyní je jeho manželkou výrazně obdařená dvaadvacetiletá Katarina, s níž má tříměsíčního chlapečka!

„Jak to víte? Kde jste to zjistili?“ zjišťoval překvapený Tony, když mu Super.cz zavolal. Pak naše informace potvrdil. „Mám novou babu a syna. Klukovi jsou tři měsíce,“ přiznal nám drsoň Jalovec, který si svou mladou krasotinku bral jen krátce před porodem na radnici v Příbrami.

„Není to tak, že jsem se rozhodl mít dítě s jinou. Už jsme si Renatou nerozuměli, tak jsme se rozvedli. Že mám novou ženu a s ní kluka, to nebylo nic plánovaného,“ dušuje se Tony, jehož hlavně zajímalo, zda se nechystáme psát něco ošklivého o Renatě Kajdžas, s níž má dodnes dobré vztahy. A že nesedí kupecké počty, když rozvedený je teprve od léta, zatímco synek byl počat asi zhruba tak před rokem?

„Nějakou dobu nám to s Renatou neklapalo. Rozvedli jsme se sice v létě, ale nejsem s ní už asi od prosince předminulého roku,“ tvrdí vítěz reality show.

Kajdžas si však o novém vztahu svého bývalého myslí svoje. „O nevěře jsem se během manželství nedozvěděla, o jeho přítelkyni vím až v době po rozvodu. Ale mají spolu už syna, takže se asi vídali dřív,“ krčí rameny Renata, která si prý sama našla partnera až po ukončení manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám