Hlavní obsah
Článek

Ve všech světových médiích se zakládají ankety o nejkrásnější ženy světa. O něžném pohlaví se zkrátka píše více, než o mužích. Teď se můžete pokochat pro změnu několika sexy krasavci.

Jedním z nich je Paul Walker. Tento charismatický herec je známý hlavně z filmu Rychle a zběsile 2. S bývalou přítelkyní, modelkou Bliss Eliss, se seznámili v roce 1998. O šest let později se rozešli. Mají spolu dceru Meadow Rain. Bliss nyní žije s Meadow na Havaji a Paul za svou dcerou často dojíždí.

Kellan Lutz je novodobým prototypem mužské krásy. Šestadvacetiletý Kellan ztvárnil roli upíra Emmetta ve světoznámé Twilight sáze. Své vypracované tělo udržuje v kondici neustálým posilováním, na kterém se stal téměř závislým.

Dalším z řady přitažlivých mužů je Lutzův kolega z upíří ságy Taylor Lutner. Ten okouzlil skoro všechny ženy svým dokonale vytvarovaným bříškem, které ve filmu směle předvádí.

Stálicí mezi nejhezčími a nejvlivnějšími muži světa je David Beckham (48). Na jeho sošné tělo vsadilo už několik světových návrhářů. David má navíc talent pózovat. Výsledek je proto vždy unikátní.

Modela Jesuse Luze proslavil vztah se zpěvačkou Madonnou. S tou byli označováni jako jeden z nejkrásnějších párů. Naneštěstí se rozešli, protože se Jesus rozhodl, že chce normální vztah s věkově přiměřenou ženou.

Hvězdný útočník Cristiano Ronaldo (39) není jen dobrým fotbalistou. Stejně jako David Beckham stál již několikrát před světoznámými fotografy jako model. Bohužel pro nás se nechal tento krasavec slyšet, že chystá svatbu se svou přítelkyní a modelkou Irinou Shayk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám