Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingová dráha této Němky, která před pár dny slavila své čtvrté kulatiny, je snem tisíců dospívajících dívek. Pouze u toho ale také ve většině případů zůstane. Heidi Klum (50) se totiž pyšní spoluprací se značkami a návrháři těch nejzvučnějších jmen. Podle údajů časopisu Forbes byla Klum ještě v roce 2011 druhou nejlépe placenou modelkou světa a za pouhý rok si přišla na 20 miliónů dolarů (400 miliónů korun).

Dva pomyslné modelingové vrcholy - objevit se na titulní straně časopisu Sports Illustrated a stát se andílkem u Victoria’s Secret - byly u Heidi jen dvěma z mnohých kariérních úspěchů. Kromě časopisů jako Vogue, Elle, Marie Claire a dalších, na jejichž obálkách se v průběhu let objevila nesčetněkrát, je i zdatná moderátorka, podnikatelka a občasná herečka i módní návrhářka.

Již v minulosti se pravidelně objevovala na předních příčkách nejlépe vydělávajících modelek, prvenství z roku 2008 nevyjímaje.

V posledních letech o sobě Heidi dávala hodně vědět prostřednictvím svého soukromí. S manželem Sealem působili jako harmonický pár bez mráčků, avšak loni přišel šok v podobě jejich rozvodu. Čtyřnásobná maminka Klum už několik měsíců randí se svým bývalým bodyguardem Martinem Kristenem a doslova září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám