Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje (†54) nemůže mít nikdy nic normálně! Jak se Super.cz podařilo exkluzivně zjistit, sobotní velkolepá svatba s jeho nyní již manželkou Andreou byla sice s obřadem, ten byl však jen naoko. Ve skutečnosti si Pomeje vzal přítelkyni již o den dřív na radnici Prahy 1!

Na tvrzi v Třebotově se konala velká sláva, ve finále se ale ukazuje, že šlo vlastně jen o mejdan s divadelním představením! Byl tu zastupitel a zároveň hudební skladatel Zdeněk Barták coby oddávající, rodina, přátelé a svědci, jenže úředně jsou svoji Andrea s Jirkou již o den déle!

„Barták je oddával na Praze 1, přítomni byli jen oni a svědci,“ prozradil nám odvážný zdroj, kterému nyní snad hrozí vyříznutí jazyka, takže žádal o své naprosté utajení.

„To je nesmysl,“ řekl nám Pomeje s nejistým úsměvem na dnešní „falešné“ veselce. Už by se mu dalo málem uvěřit, kdyby se nechtěně neprořekl oddávající Zdeněk Barták. „Kdo vám to prozradil? Prosím, to nerozebírejte. Nic vám k tomu neřeknu,“ odsekl nám a později jen dodal, že jako zastupitel pražské první městské části by se s Třebotovem za jistých okolností skutečně mohl domluvit na tom, aby na půdě obce dvojici oddal.

Jenže to se nestalo, a tak včera, za naprostého utajení, Pomeje prožil svou již druhou svatbu (první byla v Thajsku, i tu naše zákony neuznávají). A třetí byla veselka v Třebotově. Hravě tak překonal dosavadní svatební rekordmanku Agátu Hanychovou (pouhé dva obřady, jeden nečekaný civilní a jeden církevní), jež měla strach, že „Pomík“ bude v něčem lepší než ona. A také že byl, a rovnou ve více věcech: dovnitř sice pustil jen vybrané novináře, ale ostatním pohostinně postavil velký stan s občerstvením a spoustou pití, později také ochotně zapózoval. To Agáta se chovala, jako by do světa šoubyznysu nikdy nepatřila.

Manželům se sice kvůli šílenému dešti nevydařilo počasí, ale i tak si mejdan užívali. Zvlášť super byl pohled na Andreu, která měla odvážnější výstřih, než jaký ukázala na zkoušce šatů. „Vzal jsem si dvě ženské najednou, Andrejku a naši holčičku Aničku, kterou moje žena čeká. Jsem nejšťastnější chlap na světě a všem bych přál zažít takový pocit. Probrečel jsem celý obřad, moje žena má zkrátka nervy víc ze železa,“ dodal producent právě natáčeného Kameňáku 4 Jiří Pomeje, jemuž svědčil spoluproducent Pavel Pásek, zatímco nevěstě bývalá novinářka Veronika.

Reklama

Další články

Načítám