Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rajcovní zrzka Romana Pavelková jezdí i na krátkou dovolenou se dvěma kufry, přičemž předstírá, že menší z nich je kabinové zavazadlo. "Zatím to vždycky klaplo," smála se na Letišti Václava Havla. Super.cz zajímalo, co všechno s sebou na šest dní na Kanárech potřebuje.

"Kdybych jela do destinace, kde je jasně dané počasí, bylo by to jednodušší," připustila Romana. Na větrném ostrově Fuerteventura ovšem musela počítat jak s teplem přes den, tak s chladnými večery. "Mám letní i zimní boty, kraťasy, ale i svetry a bundu," vypočítala. "A samozřejmě věci na cvičení, když jsem se na internetu dočetla, že je v hotelu fitko," upřesnila Pavelková.

Na balení je zvyklá, protože s pořady, které natáčí na nováckém kanálu TV Fanda, se také hodně cestuje. "Zatím mám za sebou Chorvatsko, ale čeká mne Mauritius a řada dalších destinací," upřesnila.

Co nás ale překvapilo, byl počet podprsenek, které si vzala kráska, jež se může chlubit pevným silikonovým poprsím, s sebou. Všechny je ani nedokázala vzít najednou do rukou. "No, jsou věci, které se vysvětlit nedají," smála se zadaná Romana, která na Fuerteventuru ale vyrazila pracovně bez partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám