Hlavní obsah
Článek

Nepřízeň počasí se na dnešní svatbě Jiřího Pomejeho (†54) a Andrey Šťastné podepsala naplno. Obřad se musel posunout a na místě panovala nervozita a shon. Veselka se původně měla konat na zahradě tvrze v Třebotově u Prahy, ale narychlo se vše muselo přesunout do sklepení.

Zahradu a pódium, kde se mělo veškeré veselí odehrávat, spláchl déšť, a tak se improvizovalo. Zmoklí a promrzlí hosté do sebe raději klopili alkohol, a to včetně Pomejeho, jenž byl zpočátku znatelně nervózní, ale nakonec se snažil být své těhotné partnerce oporou.

Celou svatbu opět platil Pavel Pásek, mecenáš a kamarád Jirky, ale o veřejný vděk nestál. „Celou dobu jsem dělal, že o ničem nevím. Když na to Jirka zavedl řeč, tak jsem se otáčel, jako že nic neslyším. Ve finále jsem mu pomohl, ale mám ze sebe dobrý pocit, že jsem nepodlehl tak brzo. Jsem za blbce, ale menšího, než jsem mohl být, kdybych hned souhlasil,“ řekl Super.cz Pásek.

Bez pozvánky nebylo možné se na veselku dostat. Jsme jediné důležité on-line médium, které bylo přímo uprostřed dění a vy se nyní můžete podívat, jak to oběma novomanželům slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám