Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Petr Kracik (54) nejspíš nechtěl zůstávat v nefungujícím manželství s Terezou Kostkovovu (47) a na čas opustil ji i jejich pětiletého syna Toníka. Odjel daleko za hranice, až do Indonésie. Pravděpodobně neměl zájem ani dočítat se o detailech jejich krize v médiích, a tak vyrazil na ostorv Bali za kamarádem, kde podle deníku Blesk bude hledat ztracenou jistotu.

Sedmileté manželství, které donedávna působilo jako jedno z nejlépe fungujících v českém šoubyznysu, takovou idylkou nejspíš nebylo. Kracikův odjezd tisíce kilometrů daleko to jen potvrzuje.

„Petr se vskutku vypravil na dlouhou zahraniční cestu. K rozchodu se nebudu vyjadřovat,“ sdělila Blesku Kostková. Avšak kdo by hádal, že herečka poslušně posečká doma, je na omylu. Sbalila syna a vyrazila z deštivého Česka do Bretaně. Zůstat v milované Francii by mohla až do 10. června, kdy ji čeká další natáčení Cest domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám