Hlavní obsah
Článek

Renata Kajdžas byla jednou z nejkontroverznějších soutěžících v nováckém Big Brother, spekulovalo se o jejím románku ve vile s pozdějším vítězem Shrekem. A to přestože doma měla přítele Tony Jalovce, paradoxně vítěze druhé řady konkurenčních VyVolených. Podívejte se, jak se za tu dobu Renata, která se po soutěži dala na kulturistiku a vdala se za Tonyho (nedávno se zase rozvedli), změnila!

Kajdžas měla donedávna muskulaturu, že by jí mohl lecjaký muž závidět. Zranění jí paradoxně pomohlo, vypadá teď mnohem víc jako dáma. „Před rokem jsem měla vyhřezlou plotýnku. Ležela jsem i v nemocnici. V rámci svých možností a co síly stačí chodím cvičit, takřka denně, ale na závody to už není. Už to nejde kvůli zádům,“ vysvětlila Super.cz na přehlídce svatebních šatů, kterou moderovala Agáta Hanychová.

Novináři na Kajdžas, která nikdy nikam na společenské akce nechodí, uspořádali doslova hon a protože s nimi má z minulosti špatné zkušenosti, nesla to nelibě. S naším redaktorem si ale popovídala ráda.

Co vůbec po rozvodu s Tonym dělá? „Teď se věnuju svým dvounohým dětem. Jinak nic nedělám, přítel si nepřeje, abych pracovala. Takže se starám o papoušky,“ říká s úsměvem. Prozradila nám i to, proč vlastně nyní vypadá lépe než dřív.  „Plastiky za tím nejsou. Od patnácti let jsem měla šílené deprese, že jednou budu stará, takže o sebe pečuju. Nejsem líná se denně pocitvě odmalovávat. A to dělá hodně,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám