Hlavní obsah
Článek

A je to tady! V sobotu je nejen Den dětí, ale také den s velkým D pro Jiřího Pomejeho (†54) a jeho snoubenku Andreu Šťastnou. Zatímco po předchozí svatbě Jirky s Ivetou Bartošovou zbyly jen dluhy a hořká pachuť (podávalo se prý slušně řečeno nečerstvé maso a manželé neměli ani na prstýnky, takže si smotali dva kusy drátů s kopretinami), tentokrát by mělo jít o velkou slávu za čtvrt miliónu. Jenže Andreu, které se kvůli těhotenství nadvakrát abnormálně zvětšil pupík i ňadra, zasáhly nečekané potíže.

„Rozhodli jsme se přípravy nechat na poslední chvíli, takže to podle toho vypadá. Běhám od čerta k ďáblu, proto se nedivím, že jsem za dva tři dny zhubla tři a půl kila. Na svatebních šatech je to hned znát. Budou mi padat,“ svěřila se nám krátce před sňatkem Šťastná, která si bere příjmení svého nastávajícího manžela, jenž si krátce před veselkou nechal odstranit tetování s Ivetou Bartošovou na paži.

Fanoušci Andreina divoce rostoucího poprsí, které se prý ještě měsíc před samotným porodem dál mohutně zvětší, až se začne tvořit mléko, se ale nemusejí bát. Ztráta kilogramů postihla úplně jiné partie.

„Čeká nás spousta věcí, kadeřník, nehty a podobné věci. V půl dvanácté dorazím na místo a od dvanácti bude obřad,“ těší se Šťastná. Celá sláva i s hostinou pro pozvané hosty (novináři, vyjma jednoho deníku, který manžele podplatil, mají přístup zakázaný), se koná v tvrzi v Třebotově u Prahy. Na rozdíl od Agáty Prachařové ale nebudou dělat fóry, pro média postavili stánek s občerstvením a po obřadu se přijdou vyfotografovat.

A zatím to vypadá, že manželům (neprávoplatně se vzali už na dovolené v Thajsku) by mohl jejich svazek vydržet. Zdá se totiž, že jim bude při svatbě z nebe pršet štěstí!

Reklama

Další články

Načítám