Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Muži nesnášejí vymýšlení dárků. Usnadněte jim to a na rovinu partnerovi řekněte, co vám má k Vánocům koupit. Přinášíme vám pět tipů na zajímavé kousky, které potěší vás i jeho.

5 kusů oblečení, o které si říct pod stromeček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži milují, když mohou dát své partnerce spodní prádlo. Je to intimní, je to sexy a je to milé. Ale současně se obávají, že správně neodhadnou vkus či velikost. Nebojte se proto svému milému naznačit, co přesně by se vám líbilo. Uvidíte, že to ocení. A radost u stromečku budete mít oba. A co více – pádlo, které nesedne, můžete na Astratex.cz vyměnit až do 15. ledna!

Dáreček pro oba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neodvážila byste si nikdy koupit sama erotický obleček, ale tajně po něm v obchodě pošilháváte? Dejte tip partnerovi. Večer po rozbalení všech dárečků potěší sexy prádélko vás i vašeho partnera. A který komplet si vybrat? Co vyzkoušet něžný korzet Patricia v lesklé bílé? Je romantický a smyslný zároveň. Vzadu má rajcovní šněrování a součástí jsou také tanga. Budete z něj nadšená.

Praktický i líbivý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena nemiluje chundelaté teploučké župany? Nejenže jsou tak příjemné, ale navíc krásně zahřejí, když vylezete rozpálená z koupelny. A navíc si vyberete z řady zajímavých designů. Župan Sandra Bubliny se řadí k hravým a roztomilým kouskům, které si zamiluje každá žena. Barevné puntíky zkrátka hrají prim. A když k tomu dodáte ještě kapuci a velké kapsy, máte před sebou vánoční dárek číslo jedna.

Dokonalost sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Našli jsme skutečný skvost mezi podprsenkami. Luxusní podprsenka Tony vám učaruje jednoduchým, a přesto přepychovým designem, praktickým střihem a komfortním nošením. Je zkrátka ve všech směrech dokonalá. A navíc se vyrábí ve velikostech i pro velmi velká prsa. Tak řekněte partnerovi svoje míry a těšte se na vánoční nadílku!

Pohodlí na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahoďte za hlavu všechny poučky o sexy spodním prádle a erotice. Jste žena a zasloužíte si porci svého pohodlí. Netrapte se tedy každou noc v krátké noční košilce ze saténu, ale dopřejte si zasloužený komfort v košilce z příjemné jemné viskózy. Košilka Femi je vaším vyslyšeným přáním – navíc ve dvou barevných variantách – béžové a fuchsiové.

Luxus na dobrou noc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když je pohodlí k nezaplacení, jednou za čas je prima obléknout si smyslné saténové pyžámko a stát se královnou postele. A v luxusním pyžamu Abigail Set toho snadno docílíte. Je vyrobené ze saténu něžné světle modré barvy a lemované romantickou stužkou. Střih navíc lichotí ženským křivkám a vyzdvihne vaše přednosti. Vánoce se už kvapem blíží, tak nezapomeňte napsat Ježíškovi!

Další články

Načítám