Hlavní obsah
Článek

Soutěžící z reality show Big Brother Renata Kajdžas a vítěz druhých VyVolených Tony Jalovec už nějaký ten pátek netvoří páreček. „Rozvedli jsme se,“ potvrdila Super.cz blonďatá moderátorka, která v dobách své největší slávy patřila mezi hvězdy Evropy 2 a televize Nova a po reality show se dala na kulturistiku, takže měla větší bicepsy než její exmanžel. Víme víc!

Jalovec vyhrál ve VyVolených šílený balík peněz (cca deset miliónů korun) a brzy poté se s Renatou Kajdžas oženil. Dvojice se dlouho neúspěšně pokoušela o miminko, což se jim bohužel nepovedlo. Loni šli od sebe. „Normálně spolu mluvíme, vídáme se, ale rozvedli jsme se, protože už jsme vedle sebe žili jako brácha se ségrou,“ sdělila nám Renata. Ta přítele vyplatila z domku, který si společně pořídili. „Měla jsem nějaké úspory,“ tvrdí.

Nyní dům obývá se svým novým přítelem, s kterým si prý ale začala až po rozvodu, který inicioval Tony. „Říkala jsem si, že to nebudu já, kdo zapříčíní rozvod,“ dodala Kajdžas. Brzy přineseme další informace.

Reklama

Další články

Načítám