Hlavní obsah
Článek

Patří k ikonám českého bulváru, má ideální proporce, na dnešní dobu neobvyklý pohled na svět kolem sebe, neuvěřitelný způsob vyjadřování a pohled, který muže znejišťuje. Sedmadvacetiletá Olga Path Štiplová působí jako kudlanka, která bere muže coby spotřební zboží. Podívejte se na fotografie této smyslné dívky, jež nás bude v novém erotickém magazínu Intim Night provázet ložnicemi celebrit!

Když se podívá svým přísným pohledem na muže, mají najednou pocit, jako by je právě někdo bezbolestně vykastroval. Olga sice na první pohled působí jako dravá samice, která nemá problém ihned po aktu zneškodnit nebohého samečka, ale pravda je trochu jinde.

„Jsem citlivá moravská dívka původem z Mohelnice, takže toto nemám ve zvyku. Drastické zneškodnění muže je přípustné pouze v případě, že selže na mnoha frontách najednou. Jinak to není v mém zájmu,“ říká aktérka nového pořadu televize Barrandov, jež se nebude bát ptát známých osobností na detaily z jejich soukromých hrátek. Divoký sex? Svazování? Hrátky s gumovou kačenkou? U žádného dotazu se nezardí.

Paradoxní je, že ač se bude „šťourat“ v intimitách ostatních, její vlastní jsou poslední dobou poměrně žalostné. „Po mém bouřlivém vztahu s jistým rozervaným básníkem, který skončil v roce 2011, jsem zatím nenatrefila na nic vhodného. Ani se nesnažím natrefovat. Buď mě někdo uchvátí a bude to jako rána do hlavy, nebo budu i nadále žít svým způsobem života slaměné vdovy. Můj život je plný vzrušení a nečekaných zvratů i tak,“ myslí si extravagantní dívka, která se svými ulítlými outfity snaží zakrýt, že je velmi krásná. I tak ji však často úchylové lecjakého ražení prokouknou a začnou ji bombardovat.

Pro ty však nemá pochopení. A s jejími požadavky na pány tvorstva hrozí, že vzrušení zažije snad už jen při ztrátě klíčů od bytu nebo četbě prvního vydání knihy Domácí kuchařka od Magdaleny Dobromily Rettigové. „Muž by měl být především fascinující, zaopatřený a neufňukaný. Taky by měl mít ještě větší smysl pro humor, inteligenci a knihovnu než já, abych k němu mohla vzhlížet. To se ovšem moc často nevidí – bůhví, jestli něco takového vůbec existuje. Pokud se ale někdo takový jednou objeví, ráda pro něj připravím ráj na zemi,“ slibuje nadějně Olga Path Štiplová.

Reklama

Další články

Načítám