Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší nákupní horečka uchvátila také Ivanu Gottovou (48). Choť velkého Karla Gotta (†80) navštívila butik Beaty Rajské, kam si přišla prohlédnout kousky z aktuální kolekce.

Uvolněná nálada Prague Fashion Night zapůsobila i na moderátorku, kterou mnozí vnímají jako nepřístupnou ledovou královnu. Poté, co si v kabince oblékla koženou bundičku a květovanou sukni v maxi délce, si dokonce zahrála na modelku a před naším fotografem vystřihla několik parádních modelkovských póz.

„Jediné momenty, kdy předvádím, jsou u Beaty v butiku, protože si vždycky zkouším, jak vypadají šaty za chůze," vysvětlila nám Ivana, která udělá výjimku a vstoupí na přehlídkové molo jako modelka jen v rámci charitativních akcí.

„Ivanu u nás vždycky moc rádi vidíme. Náš vztah není jen v rovině návrhářky a zákaznice, ale rozumíme si i lidsky. Často se k nám do salonu zastaví jen si popovídat," prozradila Rajská, která Gottovou oblékla na spoustu společenských událostí, ale vytváří pro ni i oblečení na volný čas.

Reklama

Další články

Načítám