Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že Jiřího Langmajer (57) už nebude patřit jenom své údajné milence Adéle Gondíkové (50). Producenti Švandova divadla totiž přišli s geniálním tahem. Rozhodli se dát šanci všem fanynkám tohoto herce. Ty teď mohou bojovat o roli po boku svého zbožňovaného idolu.

Milé dívky, pokud jste celý život toužily tomuto krasavci ukrást alespoň jeden polibek, máte jedinečnou příležitost. Tento čtvrtek 26. května se ve Švandově divadle uskuteční konkurz na roli Bludičky v divadelní inscenaci Román pro ženy. Představitelka této role bude moci Jiřího líbat několikrát týdně. Producenti představení tvrdí, že přihlásit se může kdokoliv.

„Na tuhle roli stále děláme konkurz. Možnost jej vyhrát tu ještě je,“ svěřila se Super.cz mluvčí představení Barbora Mertlová. Ta také prozradila, že na uchazečky o roli nebudou mít moc velké nároky. „Nemusí mít vůbec žádné herecké vzdělání. Měla by být jen pohybově nadaná. Přece jen bude Jirku Langmajera, který ztvární roli Olivera, svádět na večírku tancem,“ vysvětlila Mertlová.

Dívky, které si myslí, že se budou s Langmajerem líbat už během konkurzu, se pletou. „Líbání není součástí konkurzu, to přijde až pro ty vybrané na zkouškách,“ svěřila se mluvčí inscenace. Ty se ale i tak nemusí obávat, že by se svým idolem nepřišly do kontaktu. „Pan Langmajer bude na konkurzu přítomen. Myslím, že neponechá nic náhodě a vybere si dobře. Bude si vybírat dokonce tři nejlepší adeptky. Termínů Románu pro ženy v létě máme hodně. Potřebujeme více alternací," dodala Mertlová.

Reklama

Další články

Načítám