Hlavní obsah
Článek

I když si mnozí mladší čtenáři mohou myslet, že po šedesátce lidé zapomínají na své základní pudy, Petra Černocká (74) ukazuje pravý opak. Zpěvačka a slavná filmová Saxana se otevřeně rozpovídala o tom, jak to má v posteli s manželem. Nebudete se stačit divit!

Když byla Petra v pubertě, o erotice toho věděla stejně, jako ví dnes o architektuře vnitropodnikových sítí. Zkrátka nic. „Informovanost o sexu, když jsem byla dospívající dívenka, byla zcela minimální. Takže ono to experimentování podle toho vypadalo a dnes by nebavilo ani školáky,“ svěřila se reportérce v novém pořadu televize Barrandov Intim Night.

Pak se rozpovídala i o tom, že v ložnici rozhodně není žádnou dračicí. „Žádná gymnastika, myslím, že takový medvídkovský sex. Nejsem dráždivá vlčice a dračice predátorka, ale spíš Méďa Béďa. Ale roztomilý. Všichni mě chválili,“ tvrdí neskromně pěnice.

Svého manžela se snaží moc nevylekávat novými extravagantními kousky spodního prádla, protože by se prý mohl začít nečekaně smát. I on sám jí je pro legraci. „Na chlapech není tolik věcí, které tak stoprocentně přitahují. Svlečený muž vypadá vždycky dojemně a možná i směšně. Možná, že je to staromódní pohled,“ tvrdí Petra v pořadu, který Barrandov odvysílá v pátek po desáté hodině.

Reklama

Další články

Načítám