Hlavní obsah
Článek

Tak tohle božské tělo vážně stojí za hřích! Poslední Miss Československo z roku 1993 Silvia Lakatošová (39) sice už brzy překročí čtyřicítku, ale ani tak se nebojí ukazovat své dokonalé křivky, které by jí mohla závidět kdejaká dvacítka.

Sympatická kráska koncem září nafotila na Kanárských ostrovech hodně odvážné sexy fotky, které v naší fotogalerii můžete obdivovat i vy! Půvabná dáma žije na Slovensku, ale nyní se chystá na Miss Universe, kterou pro Slovensko organizuje již patnáctým rokem.

Silvia Lakatošová vypadá opravdu nádherně, a tak jsme byli zvědaví, jaký má zaručený recept na krásu. "Každý den cvičím, mám i upravený jídelníček, miluji kolo nebo i spinning, na který chodím tak třikrát týdně," prozradila poslední federální Miss, která se na přehlídkovém mole objevuje málokdy.

"Modelingu se jinak věnuji sporadicky, ale občas přijde i firma, abych se stala její tváří nebo nafotila kampaň,“ pochlubila se kráska, která s rodinou vyrazila do Jasné v Nízkých Tatrách, kde se zúčastnila slavnostního otevření zimní sezóny.

"Moc ráda lyžuji, jezdíme sem s rodinou velmi často. Jak napadne hodně sněhu, přijedeme si vyzkoušet nové kabinkové lanovky a propojení severní a jižní strany Chopku," těšila se kráska.

Lakatošová na chvíli zamířila i na večerní open párty, tu si nenechali ujít ani miláček davu Ego a Majk Spirit či moderátorka Nikol Moravcová (36). Zatímco ostatní VIP hosté holdovali drinkům z vodky, Lakatošová se na večírku moc dlouho nezdržela a vrátila se za manželem a synem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám