Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lenka Nová (49) roky zpívala v kapele Laura a její tygři, do povědomí veřejnosti se ale dostala nikoli kvůli svému skvělému hlasu, ale tehdy, když kvůli ní kdysi Daniel Hůlka (55) skončil v policejních klepetech. Byl do ní zamilovaný, a když se sešli na koncertování v Olomouci, trhal pro ni v parku tulipány a oheň byl na střeše. Přespal v policejní cele.

Od té doby uplynulo drahně let. Lenka mezitím porodila dceru Kateřinu, které jsou čtyři roky, a dostala padáka z kapely. Prý kvůli svému sólovému projektu. Loni vydala svoji desku Psí hodina a spolupracuje i s Michalem Horáčkem.

Právě se svými šansony vystoupila tento týden na garden párty českého sektu, kde z ní byli přítomní u vytržení. A to nejen z jejích písní, ale také díky změně zpěvaččiny image. Z nenápadné brunetky, která dost dlouho bojovala s kily nabranými v těhotenství, je kočka. Odbarvila si vlasy na blond, zhubla a vypadá skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám