Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Petra Němcová (44) přiletěla do české metropole, aby včera zahájila večerní nakupování Prague Fashion Night. V deset hodin ráno ji nalíčili a pak už ji čekal maraton - focení, rozhovory, a především obíhání butiků v pražské Pařížské ulici. A to v pořádném dešti.

A i v osm hodin večer stále vypadala svěže a dokonale. Jak to jen dělá? "Za vlasy děkuju svým rodičům. Asi geny. Vlasy mi i ve vlhku stále drží, mám úžasného kadeřníka Richarda v New Yorku. Barví mě už asi deset let. Jemu také vděčím za hodně. A přiznám se, že make-up mi během dne vizážistka Lucka Gibodová trochu upravovala," prozradila Němcová.

Lekne se světová topmodelka také někdy pohledu do zrcadla? "Určitě. Speciálně po dlouhém letu. Každý člověk to má. Jsou i chvíle, kdy nevypadám dokonale," přiznala Němcová na nočních nákupech v Pařížské.

Modelka prošla světové značky jako Salvatore Ferragamo, Tiffany, Simple concept store, navštívila butiky návrhářek Beaty Rajské a Kláry Nademlýnské, a z nákupní horečky neodešla s prázdnou. Petra přiznala, že nejvíc miluje nakupování bot a nadšená byla hlavně z nejluxusnějších světových botiček od Christiana Louboutina.

"Botičky miluju. Myslím, že se budu v počtu párů bot blížit doma k číslu přes 200. Miluju také kabelky. Těch mám také hodně, ale na botách ulítávám jednoznačně nejvíc," uzavřela topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám