Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a vicemiss ČR 2008 Veronika Chmelířová Procházková je už pět let šťastně zadaná a v Chomutově žije s hokejistou Milanem Procházkou. Na pracovní cestě na Kanárských ostrovech se ale sblížila s jiným mužem. A je to fakt sympaťák.

Veronika natáčí videoklip na písničku Martina Maxy, ve kterém hrají i veteráni z Afghánistánu. Krásná Miss dostala přiděleného do páru Mirka Lidinského, který v roce 2007 přišel při obraně britského kontingentu během odstřelování tábora o nohu od kolena dolů.

Pár si při natáčení vyloženě sedl a když se točila scéna, kdy se spolu budí v posteli, vypadalo to, jako by se to nestalo poprvé.

"Jsem sice rozvedený, ale mám přítelkyni. Tohle bylo opravdu jen natáčení, i když velmi příjemné," řekl Super.cz Mirek, který byl v Afghánistánu ve speciální vojenské jednotce, která se skládala z příslušníků elitních vojenských a policejních jednotek.

A co na to Veronika? "S Mirkem jsme si hodně sedli, je to fajn chlap. Ale samozřejmě zůstávám věrná svému muži," dodala krásná modelka, která více než v Čechách sklízí úspěchy v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám