Hlavní obsah
Článek

Je jí sice teprve sedmnáct, ale ve vyhlídkách do budoucna má jasno. Chce se stát andílkem u Victoria's Secret a zařadit se po bok současných topmodelek, jakými jsou Adriana Lima či Alessandra Ambrosio. Neskromné představy ale Kendall Jenner, jež je mladší sestrou Kim, Khloé a Kourtney Kardashian, začíná naplňovat. Čerstvě se totiž může chlubit podepsaným kontraktem se značkou Agua Bendita specializující se, podobně jako Victoria’s Secret, na plavky.

V minulosti pro tuto značku pózovaly například Candice Swanepoel či Sara Sampaio, a tak se Kendall skutečně začíná na poli modelingu naplno prosazovat. A právě v plavkách se štíhlá, 178 centimetrů vysoká brunetka cítí jako ryba ve vodě. Pózuje v nich pokaždé, kdy má možnost a snímky se následně chlubí na internetu.

Kendall v poslední době neví, kam dřív. Kromě častého focení a účinkování v rodinné reality show se například její snímky dostaly na výstavu uznávaného fotografa Russella Jamese, který Kendall nafotil v Austrálii. Fotografie, na nichž byla Kendall zobrazena velmi decentně, ale přesto nahá, vyvolaly debatu, zda jsou vzhledem k jejímu věku vhodné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám