Hlavní obsah
Článek

Neskutečně půvabnou českou módní návrhářku Moniku Zahradníkovou (23) pobuřuje, že se jí po zveřejnění našeho článku plného jejích nahých fotografií začali ozývat neuvěřitelní úchyláci. Přitom ale natočila video, v němž naplno provokuje mužskou fantazii, protože především svůj božský zadeček jak dvě broskvičky tu vystavuje v neuvěřitelně provokativních pózách. Podívejte se na to, čím Moniku příroda obdařila!

Asi chápeme, proč se Zahradníková, která by se svou nádhernou vizáží i postavou mohla být z fleku světovou modelkou, tak vystavuje. Nemá přítele a jak známo, v takové situaci samičky provokují víc, než když mají drahou polovičku.

Monika dostala po našem článku, v němž ukázala prakticky vše, spousty reakcí a většinou prý byli jejich autory roztoužení pánové. „Jeden muž mě neustále zve na večeři, i když ho slušně odmítám. Dostala jsem koláž se svou fotkou a spoustu vzkazů, že jsem sexy. Překvapilo mě to a přemýšlím, co se některým mužům honí v hlavě,“ tvrdí kráska, která přesto hledá pořádného chlapa s velkým Ch.

Kromě toho pořádá novou soutěž krásy, zručnosti a adrenalinu s názvem Czech Driver Girl. Finalistky soutěže musí mít řidičák a zvládnout šest soutěžních úkolů (například výměnu kol, slalom, motokáry, mytí vozu atd). Vítězka nafotí smyslné snímky pro slavný pánský časopis s králíčkem v logu. Finále proběhne 31. srpna v Praze na automobilovém festivalu. Už se těšíme!

Reklama

Další články

Načítám