Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ano, i muži mají své dny. Zatímco přítelkyně moderátora Bořka Slezáčka (56) pozvolna přibírala kvůli těhotenství, její partner nabíral společně s ní. Slezáčkova přítelkyně Žaneta si před čtrnácti dny do porodnice nesla pěkných 17 kilogramů, Bořek za ní zaostal jen pouhá dvě kila.

Žaneta porodila pořádného cvalíka, syna Andreje, který po porodu vážil pěkných 4,4 kilogramu. Z porodnice tak odcházela už jen s necelými deseti kily navíc. Bohužel se to nedá říci o Bořkovi. Svoji partnerku z porodnice vyprovodil se stejnou váhou, se kterou ji tam přivezl.

"No asi to je falešná březost," řekl Super.cz se smíchem Slezáček, který za poslední rok přibral patnáct kilogramů. Nyní se s tím ale rozhodl něco dělat. Zařídil si permanentku do fitness centra na pražské Harfě a začíná makat.

"Bohužel je zima, takže na běhání venku to moc není. Takže začínám ve fitku během na pásu, makačkou na strojích a super je, že v zde mají i velký bazén a sauny. Bořena jde do sebe," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám