Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Do obchodů přichází další nová kolekce a opět je na co se dívat. Je totiž ještě hezčí než ty předchozí. A jako bonus přináší i slevu 20 %.

Další ze zimních kolekcí se drží trendů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme v první řadě krajkové podprsenky. Kombinují luxus, romantiku i praktičnost. Své si u těchto kousků zkrátka najde každá žena. Taky jste si už vybrala? Využijte předvánočních slev – do konce týdne nakupujete s 20% slevou!

Chladná elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen málokterý designér si troufne pracovat s obyčejnou šedou. Výsledek totiž často bývá nudný, fádní a ztracený mezi ostatními barevnými kousky. Podprsenka Mozambik však na plné čáře vítězí i v šedivé variantě. Boduje především svou chladnou elegancí a jednoduchým designem. Speciální střih zaručí zakulacená ňadra a všité kostice včetně těch bočních zase maximální podporu. Zkrátka je jednička na všech frontách. Zalíbila se vám?

Romantika pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V zimní kolekci se představuje i několik zajímavých kousků pro ženy s velkým poprsím. A mezi těmito podprsenkami vyniká například romantická podprsenka Muscari. Vyrábí se i v XXL velikostech – 65G i 95E – a nabízí maximální komfort i při celodenním nošení. Má zvýšený střed, boční kostice a měkkou výztuž, takže padne jako ulitá. Zamilujete si ji pro pohodlí i jedinečný vzhled.

Na plesovou sezonu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plesová sezona je za dveřmi – máte pod šaty vhodnou podprsenku? Nebojte se obléct odvážnější kousky, odhalit ramena či záda… Díky luxusní podprsence Snowflake v bílé či černé barvě si můžete dovolit šaty jakéhokoliv střihu. Tento super kousek má totiž odepínací ramínka a celá zadní část je tvořena silikonovým páskem. A nadto ještě snížený střed, takže se hodí i do hlubokých výstřihů. Vydejte se tančit!

Do hlubokých výstřihů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestyďte se ukázat své vnady. Velká i menší prsa můžete směle vystavit v hlubokém výstřihu a muži na nich budou moct oči nechat. Předejděte však trapasům s vykukujícími lemy podprsenky a pořiďte si kousek speciálně navržený právě pro hluboké výstřihy – podprsenku typu plunge. Mezi takové kousky patří například podprsenka Fortuna – v bílé, černé či krémové barvičce. Jak se vám líbí?

Saténový luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svoje místo mezi nejkrásnějšími kousky zimní kolekce si vysloužila i luxusní podprsenka Amanda. Okouzlí krajkovým lemováním, lesklým saténem i netradiční stříbřitou barvičkou. Kromě originálního vzhledu však svoji novou majitelku potěší také pohodlím, které trvá po celý den. Díky bočním kosticím, vyššímu střihu a nastavitelným ramínkům dokonale podpoří ňadra, takže ji večer ani nebudete chtít sundat. A i na tento kousek se vztahuje sleva 20 %!

Další články

Načítám