Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth Monika Leová (32) jako první z letošních missek předváděla plavky. Neměla s tím prý problém, i když se místo na molu musela procházet na koberci nataženém v obchodním centru přímo mezi diváky.

"Nemyslím při tom na nic, nevnímám, kdo na mne kouká, a naštěstí se mi ještě nikdy nestalo, že by publiku nestačily pohledy a někdo si chtěl třeba sáhnout, i když procházím těsně vedle nich. Soustředím se hlavně na to, abych zvládla chůzi a třeba nezakopla," řekla Super.cz.

Už ve svém věku se prý musí starat o postavu, štíhlost nemá zadarmo. "Hlídám si jídlo, pravidelně cvičím a k tomu tančím street dance, baví mne to a za hodinu se pořádně zapotíte a přitom to ani nevnímáte," dodala.

Štíhlounká Monika se pomalu chystá na celosvětovou soutěž Miss Earth, která s největší pravděpodobností proběhne na Filipínách, kde měly finalistky Miss v lednu soustředění a poznaly tamní stravu. Hnusnější kuchyni nepoznala žádná z nich.

"Je to dost bída, oproti třeba vietnamské kuchyni. Takže před odjezdem určitě nebudu držet žádné diety, naopak se budu potřebovat najíst do zásoby. A do kufru nabalím spoustu čokolády," prozradila Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám