Hlavní obsah
Článek

Tak takového frajera měla kdysi doma půvabná modelka Inna Puhajková (38). Teď by však svého někdejšího miláčka Jaromíra Jágra (52) zřejmě vůbec nepoznala a možná by se za ním ani neohlédla.

Tak jako v každém správném hokejovém play off je totiž čas na všemožné rituály a Jágr si nechal narůst vousy, ve kterých vypadá opravdu příšerně.

V cestě za vysněným Stanley Cupem se celý jeho tým přestal holit a Jágr se svou novou image nestyděl pochlubit na sociální síti, kde uveřejnil několik opravdu nelichotivých fotek, nad nimiž řada jeho věrných fanynek zapláče.

„Vítám vás ve druhé polovině play off. Ano, i toto je play off. Neholení a nestříhání. Pověrčivost hráčů, že dlouhé vlasy a vousy vám dodají extra sílu a energii a přinesou štěstí. Vím, že tyto fotky mně na popularitě nepřidají, ale to je právě ta frajeřina, ne jenom ukazovat svoje nejlepší fotky, ale i fotky, jako jsou tyhle, na nichž vypadám jako ‚pornoherec z NDR‘,“ zavtipkoval zarostlý Jágr s fanoušky.

Jágr se neholí už měsíc a pro všechny nespokojené muže přidal s nadsázkou i jednu dobře míněnou radu.

"A teď rada jen pro muže. Pokud chcete zůstat svobodní, anebo chcete, aby vás manželka dobrovolně opustila, stačí se měsíc neholit jako já. Věřte mi, funguje to na sto procent,“ dodal oficiálně nezadaný hokejista. Opustila ho tedy snad nějaká nová milenka? Aby předešel všem spekulacím, raději uzavřel svůj vzkaz tím, že to všechno míní jen v legraci. I když, kdoví...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám