Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Maxová přijela na pár dní do Česka. Pokřtila nový druh sektu, jehož je tváří, ale hlavní program má v sobotu. Přes den pořádá odpoledne pro děti, večer se podílí na koncertu kapely Lucie. "Vzhledem k tomu, že se dětské odpoledne koná venku na koupališti na Petynce, tak asi půjdu v kozačkách a zateplené bundě. Počasí se ale nevyvedlo nejenom tady," utěšovala Tereza.

"Podle obrázků, kde je sluníčko, byste si mohli myslet, že v Monaku je nějak zvlášť hezky. Ale není, fouká hrozně silný vítr a je zima. Jsme zvyklí se od konce března koupat, ale letos jsem ještě plavky nevytáhla," prozradila Tereza o Monte Carlu, kde s rodinou žije.

"A navíc v období velké ceny je to tam naprosto příšerné. Na formule jsem obvykle odjížděla, ale letos jsme byli doma. Všude byly davy lidí, sendvič, který se běžně prodává za tři eura, se snažili prodat za patnáct," dodala.

Terezu jsme viděli popíjet alkoholický sekt, takže jsme se museli ujistit, že zřejmě není počtvrté těhotná. "To nejsem, a také už nikdy nebudu. Myslím, že se třemi dětmi je radosti dost," ujistila nás. Od dětí se nerada vzdaluje, proto čím dál víc omezuje svoji práci v modelingu, maximálně na tři práce měsíčně.

"Fotila jsem pro britský časopis Red, pak jeden katalog v Německu a minulou sobotu jsem chodila charitativní módní přehlídku Roberto Cavalli ve Vídni, spojenou s večeří a dražbou. Seděli jsme s partnerem například s Billem Clintonem nebo Eltonem Johnem a vydražili jsme ve prospěch projektu proti AIDS velký kbelík na šampaňské. Teď v něm budeme rok chladit to, které si z téhle párty odvezu, a pak půjde zase do dražby," vysvětlila modelka.

A kam se s rodinou chystá v létě? "Nejstaršího syna čeká tábor ve Švýcarsku a pak pojedeme všichni do Turecka, potom do Španělska. A konec léta bychom rádi strávili v Čechách," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám