Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejen hokejista Jaromír Jágr (52) se neudržel a zareagoval na veřejně prezentovaný názor Ornelly Štikové (31), která ho označila za mamánka, jenž by si měl vzít za ženu vlastní matku, a řekla, že není její typ. Jardovi stála skoro jen za to, aby si rýpl do jejího příjmení Štiková. „No, spíš Kaprová,“ zavtipkoval. Ještě víc ale naštvala Jágrovu expřítelkyni Innu Puhajkovou (38), která na ni začala zuřivě shánět telefon, aby jí vyčinila. „Nechci s tou chuděrou mluvit,“ odpálkovala modelku mediálně nejsledovanější těhule dneška!

Jaromíra Ornellino původní vyjádření nadzvedlo trochu jinak, než by čekala. Naivně si postěžoval, že by si raději něco přečetl od profesorů či vědců, ale zároveň mu spadl kámen ze srdce. „Když jsem si přečetl, že nejsem Ornelly typ, a že by se mnou nikdy nemohla žít, padl jsem na kolena a vykřikl: Děkuji, bože, děkuji!“

Větší nervy chytla bývalka Jaromíra Inna Puhajková. „Zajímalo by mě, co ta těhotná devatenáctiletá slečna vůbec ví o smyslu života, docela ráda bych si to poslechla. Co ona má vůbec co mluvit o člověku, s kterým se v životě nesetkala?“ ptala se na sociální síti expartnerka Jágra, jež se ale nedovolala. Zároveň apelovala na to, aby novináři nedávali prostor takovým individuím. Redaktoři ji měli vždy v oblibě, ale paradoxní je, že o takovou věc žádá dívka, o které by se jinak než v souvislosti s Jágrem asi také nikdy nezačalo psát.

„Milí psychopati, anonymové a Jardo, v bulváru se zásadně nepíše o vědcích nebo profesorech… Pokud to Jardovi a ostatním jeho příznivcům strašně moc vadí, kupujte si odbornou literaturu… A když se mě někdo zeptá na můj názor, tak to pro mě znamená, že ho řeknu a ne, že budu každýho chválit,“ dodala pak Ornella. Ta to rozsekla!

Reklama

Další články

Načítám