Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představte si, že jste na cestách, potřebujete nutně vyřídit pár mailů, a tak hledáte kavárnu s WiFi připojením. Najdete ji, usadíte se a otevřete svůj notebook. Objednáte si kávu a servírka, která vám ji donese, škobrtne a vylije vám kávu na váš drahocenný notebook. Jaká bude vaše první reakce? Jak se zachováte?

20.000 Kč v háji, nebo ledový klid a úsměv na rtech?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možná vás polije pot, možná budete podrážděně křičet, možná se dostaví srdeční slabost. Není se čemu divit! Pořádný notebook jste si přáli už dávno, a když už ho konečně máte, stane se něco takhle šíleného! Oprava bude drahá, možná notebook ani opravit nepůjde. Existuje ale další typ možné reakce – pro mnohé možná překvapující! Host se pousměje a řekne „Nic se neděje, to se může stát každému!“

Spokojení zákazníci doporučují

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říkáte si, že takový typ člověka neznáte? Ale existuje, a jsou jich spousty! Jsou to lidé, kteří si koupili kvalitní notebook či ultrabook značky Toshiba a využili možnosti sjednat si Záruku bez hranic! V čem to spočívá? Záruka bez hranic garantuje tomu, kdo si ji sjedná, zdarma opravu náhodně poškozeného notebooku, v případě odcizení dostane zákazník kus zcela nový!

Záruka proti poškození, krádeži i ztrátě dat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Záruční technik společnosti Alza.cz, vysvětluje: "Poškození, které vznikne chybou uživatele, běžná záruka nekryje. Lidé si neuvědomují, jak drahá může být placená oprava. Výměna prasklého displeje může přijít na více než 10000 Kč. Výměna disku tak na 5000 Kč, pokud nepočítám záchranu dat." Doporučuje proto službu Záruka bez hranic, kterou zdarma nabízí Toshiba. Tato revoluční služba garantuje výměnu zařízení nejenom v případě poškození, ale také nový produkt v případě krádeže nebo záchranu dat z poškozeného disku, pokud to bude možné.

Luxusní notebook bez obav

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S takovou zárukou se zákazníci nemusí obávat ani nákupu luxusního počítače, jakým je moderní ultrabook! Například nejlehčí Ultrabook na trhu, Toshiba Portégé Z930, který je celý vyroben z hořčíkové slitiny, má podsvícenou klávesnici a 3G modem pro připojení na internet skutečně kdekoli. I k němu platí Záruka bez hranic, která zajistí, že investované peníze nepřijdou nazmar ani při neočekávaných událostech.

Záruka bez hranic v Alza.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní nabídku výrobků Toshiba zajištěných Zárukou bez hranic najdete na Alza.cz!

Další články

Načítám