Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulovalo se o tom snad ode dne jejich svatby, teď je to konečně potvrzeno. Vévoda a vévodkyně z Cambridge očekávají narození dítěte, budoucího dědice trůnu. Proč si proto nepřipomenout nejhezčí životní momenty Kate a Williama, jejichž manželské štěstí bude za pár měsíců korunováno narozením očekávaného dítěte, dalšího potomka vznešeného rodu.

Jeden z jejich nejhezčích a nejdůležitějších životních kroků zachycuje zásnubní fotografie, na které Kate (42) a William (41) vypadají jako reklama na dokonalost, jistě i díky nádhernému prstenu, který William Kate navlékl na ruku, a jenž kdysi nosila i jeho matka Diana.

K nejšťastnějším dnům jejich života patří samozřejmě i ten svatební. Tehdy jejich slib lásky a věrnosti sledovaly milióny lidí po celém světě. Stejný počet se teď jistě spolu s oblíbeným párem raduje ze šťastné novinky.

Oba dva rádi cestují, takže nemohou chybět ani fotky ze společných cest, například z Bornea či Šalamounových ostrovů. Ale ani momentky, na kterých jsou Kate a William zvěčněni se vzájemně adresovanými zamilovanými úsměvy. Ty nejkrásnější společné zážitky je ale teprve čekají.

Reklama

Další články

Načítám