Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je za dveřmi a vy stále máte nějaké to kilo navíc? Neztrácejte hlavu, ještě není pozdě! Nemusíte se pouštět do drastických a bolestivých metod, vyzkoušejte účinnou proteinovou dietu, se kterou snadno a bezpečně zhubnete.

Nejpopulárnější dieta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta, které se říká v poslední době také dieta ketonová, je v současné době jednou z nejpopulárnějších diet. Hlavním důvodem je pochopitelně její účinnost a rychlost. Za pár týdnů totiž můžete mít dole hned několik kilogramů a vaše nehezké bochánky na bocích nebo bříšku už vás trápit nebudou.

Vyzkoušejte KetoDiet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem proteinové diety je omezení přísunu sacharidů ve stravě – to znamená nejen sladkosti a nejrůznější laskominy, ale také například brambory, těstoviny, knedlíky atd. Naopak je doporučena zelenina v téměř neomezeném množství a především velmi kvalitní bílkoviny. Příkladem úspěšné proteinové diety je program KetoDiet, jehož součástí je i výživové poradenství.

Nadváha už se nevrátí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bojíte se jojo efektu? Nemusíte! Nejdůležitější je pozvolný přechod k běžné stravě, a proto je proteinová dieta KetoDiet sestavena ze 3 snadných kroků. Naučíte se mimo jiné vybírat správné potraviny, jíst pravidelně, dodržovat pitný režim a o svém jídelníčku přemýšlet. Nadbytečná kila se tak stanou minulostí.

Omelety nebo nápoje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete vybírat mezi nápoji v nejrůznějších příchutí, proteinovými omeletami nebo oblíbenými proteinovými tyčinkami. Všechny KetoDiet produkty, které obsahují navíc i nezbytné vitamíny a minerály, jsou vhodné už od prvního dne diety.

Další články

Načítám