Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to teprve nedávno, co jsme četli o narození druhého syna Bruna topmodelky Simony Krainové (39), a už byste nepoznali, že tato dvojnásobná maminka je po porodu teprve 7 týdnů. Co ale vězí za tímto rychlým úbytkem poporodních kil navíc, se kterými běžně maminky bojují i několik měsíců? Spekulací je mnoho, ale my známe pravdu.

Kam zmizela poporodní kila Simony?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že Simona už má opět postavičku na obálky módních časopisů, není ani žádným stresem, ani žádnými nezřízenými hladovkami. Simona prostě není jen maminka, ale je to také topmodelka, a to s sebou přináší ještě další povinnosti k těm mateřským. Zeptali jsme se tedy Simony, kam zmizela všechna ta poporodní kila. "V první řadě jsem pořád maminka a na prvním místě je moje rodina, aby byly děti v pohodě, abych nakojila Bruna. Ale mezi tím vším je tu pak i to focení pro reklamní kampaně, nový projekt s mojí agenturou, jehož jsem ředitelkou, rozhovory s novináři či společenské akce. A tady všude prostě nemohu říct: Teď nemůžu, počkejte si, před pár týdny jsem porodila. Potřebuji si odpočinout a zhubnout pár kil. A protože jsem tedy moc toho času neměla, svěřila jsem se do rukou odborníků kliniky YES VISAGE, jejíž jsem léta tváří i klientkou zároveň. To je celé tajemství mého hubnutí, takže konec se všemi spekulacemi," dodává s úsměvem Simona.

Už druhý den štíhlá a ve formě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Simonino tajemství je tedy na klinice YES VISAGE. A co že je to tedy za zázrak? Klinika YES VISAGE je největší expert na redukci tuku a formování postavy v Česku s nejmodernějšími postupy a technologiemi. Nahlédli jsme pod pokličku YES abychom vám představili 3 nejpopulárnější a největší zázraky pro dokonalou postavu. Absolutním hitem a zázrakem na počkání je nejmodernější a ve světě nyní nejpopulárnější - laserem asistovaná liposukce 2 v 1 - SlimLipo. Tuto novinku v Česku provádí jako první a jediná právě klinika YES VISAGE. Jedná se o moderní ambulantní a bezbolestnou techniku permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku. Dokáže odstranit jakékoli množství přebytečného tuku v jakékoliv problémové partii v rámci jednoho zákroku a zároveň ošetřenou kůži efektivně stáhne a navrátí její elasticitu. V oblasti nohou dokáže zároveň odstranit také celulitidu. Skutečné odstranění tuku. A to vše bez narkózy, bez modřin, bez hospitalizace v nemocnici a hlavně trvale! Už druhý den jste plně funkční, můžete se těšit ze štíhlého těla a jít nakupovat celý nový šatník menší až o 3 velikosti.

Zamražte si svá kila navíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Budeme-li pátrat po zcela neinvazivní metodě zhubnutí v oblasti bříška, pak další zázrak nese jméno kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. Je to nejúčinnější plně neinvazivní redukce tuku vůbec s největším rozsahem účinnosti a úbytky tukové tkáně, přičemž tukové buňky jsou odstraněny trvale. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinka YES VISAGE. Již není tajemstvím, že právě sama Simona po prvním porodu díky kryolipolýze, neboli lidově "liposukci zmražením tukových buněk", zhubla přes bříško 7 cm.

Pryč s dvojitou bradou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podbradek je rozšířený a častý problém. Navíc tento problém není ani zdaleka pouze problémem lidí s kily navíc, i jinak štíhlí lidé mohou mít zvětšený podbradek. Existuje mnoho procedur, které vám slíbí jeho redukci, ale existuje pouze jedna metoda, která vás jej dokáže zbavit úplně. Laserové odstranění tukového ložiska technologií SlimLipo. Skutečně odstraní tukovou tkáň a zpět vypne povolenou kůži. To vše bez narkózy, bez modřin a bez vyřazení z běžného života.

Nové tělo jako dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadělte si pod stromeček nové tělo i vy. Nebo potěšte své blízké vytouženou proměnou. Nyní je ten správný čas! Protože nyní získáte na všechny služby zkrášlování, omlazení, péče o tělo, pleť a vlasy na klinice YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě až 25% z ceny díky možnosti zakoupení speciálních vánočních dárkových poukazů. Zcela zdarma také můžete získat dárkový poukaz na preventivní vyšetření zdraví nebo profesionální kadeřnické služby salonu YES VIP, jehož služeb sama Simona Krainová také využívá. Více radosti, krásy a zdraví za méně peněz, jako dárek, nebo prostě jen pro sebe.

Další články

Načítám