Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Špatně zvolená strava může mít fatální vliv na dětský vývoj. Mateřské mléko je pro dětský vývoj nejzásadnější, ale přijde chvíle, kdy musíte svého drobečka dokrmovat. Nepodceňujte výběr kojeneckého mléka – dostatek vitamínů, minerálních látek či stopových prvků je zásadní pro správný a zdravý růst všech dětí. Jak ale poznáte, co je nejlepší? Poradíme vám!

Prověřeno maminkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při výběru pokračovacího kojeneckého mléka se vyplatí spolehnout se na prověřené značky. A jaká značka je na českém trhu nepřekonatelnou jedničkou? Nutrilon! Svým složením jsou pokračovací mléka Nutrilon nejvíce podobná mateřskému mléku. Jako jediná totiž obsahují unikátní klinicky testovanou směs oligosacharidů, kterou odborníci vyvinuli právě po vzoru mateřského mléka. Vaše miminko si zaslouží to nejlepší!

Našli jsme nejvýhodnější cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není žádnou novinkou, že jsou nákupy na internetu výhodnější než nákupy v kamenných obchodech. A nejinak je tomu i u dětských potřeb a výživy. Zjistili jsme, kde pořídíte pokračovací mléka Nutrilon nejvýhodněji na trhu. Na Feedo.cz. Levněji je nikde nepořídíte, tak neváhejte!

Neplaťte zbytečně za dopravu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákupy online jsou často výhodné, ale cena dopravy vás může někdy nemile překvapit. Na Feedo.cz vás žádná nepříjemná překvapení nečekají. Nakupte výhodně Nutrilon* 6 balení na Feedo.cz a poštovné budete mít zcela zdarma. Ušetříte tak hned dvakrát! Ale pozor, akce trvá jen do konce června.

Každé spokojené mrně vyrůstá s proslulými hračkami Lamaze!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte, že výhodněji už to nejde? Na Feedo.cz dostanete vždy něco navíc! Při nákupu produktů Nutrilon na Feedo.cz nejen ušetříte, ale ještě dostanete jako dárek koníka Ferdu od Lamaze zcela zdarma! Nakoupíte výhodně, ušetříte za poštovné a ještě dostanete dárek – vše z pohodlí domova. Co víc si přát? *Akce se nevztahuje na Nutrilon 1, Nutrilon 1 HA, Nutrilon 1 Good Sleep.

Další články

Načítám