Hlavní obsah
Článek

Rakovina rodinu Angeliny Jolie (48) naposledy postihla v neděli, kdy kvůli ní herečka přišla o tetu. V jednašedesáti letech jí podlehla Debbie Martin, která s rakovinou prsu bojovala dlouhých osm let. Na nastávající neděli je plánován její pohřeb, jenže Jolie, která si před nedávnem ze stejných důvodů nechala preventivně odstranit obě ňadra, na něj nepřijede.

V té době totiž bude v Londýně na premiéře nového filmu svého partnera Brada Pitta (60). Její neúčast na pohřbu potvrdil pro E! News manžel zesnulé tety Ron.

„Zařizujeme finální záležitosti ohledně pohřbu. Je naplánován na nedělní odpoledne v El Camino Memorial v Sorrento Valley nedaleko našeho domova. Angelina bude v neděli v Londýně, tak její účast není možná, ale je s námi stále v kontaktu stejně jako s ostatními členy rodiny, což je velice milé a moc to pro nás znamená,“ hájil herečku Ron Martin.

Jolie kvůli vysoké pravděpodobnosti výskytu rakoviny, na kterou kromě její tety zemřela již dříve i její maminka a babička, podstoupila odebrání obou ňader. V brzké době se navíc chystá i na odejmutí vaječníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám