Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový problém ještě zřejmě žádná produkce neměla. Daniel Hůlka (55) má být společně s Evou Urbanovou hlavní hvězdou nové krasobruslařské show Symfonie ledu. Sehnat ale brusle pro Hůlku, který má při výšce 196 centimetrů velikost nohy 48, tedy boty čtrnáctky, byl nadlidský úkol.

"Na ledě se takové brusle většinou šijí hokejistům přímo na míru. Sháněl jsem je asi tři týdny a pořádně jsem se u toho zapotil," řekl Super.cz producent Symfonie ledu Roman Hodon. "Volal jsem i na Spartu, kde jsem se spojil asi s pěti prodávajícími, ani na internetu je nikdo běžně neměl. Daly by se sehnat na objednávku, ale to by zase trvalo. Nakonec jsem oslovil člověka na našem hokejovém svazu a ten je sehnal v půjčovně u kamaráda, který tam měl jediné pro případ, že by k němu přišel slon," dodal Hodon.

Hůlka již dnes na tiskové konferenci předvede své bruslařské umění. Bruslit se prý učil jako dítě na rybníku v Jevanech. Na premiéře v říjnu se ale předvedou především medailisté a držitelé titulů z olympijských her, mistrovství světa i mistrovství Evropy Alexej Jagudin, Irina Slutská, Totmianina - Marinina, Navka - Kostomarov, Petrova - Tichonov, Denkova - Stavinski, Michal Březina a mnoho dalších. A ti naštěstí mají brusle svoje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám