Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších světových topmodelek Petra Němcová (44) je v Čechách. Nádherná Petra přistála před desátou hodinou ráno na Letišti Václava Havla a odsud zamířila do pražského hotelu InterContinental. Petra přiletěla do Prahy na jediný den, aby dnes večer slavnostně otevřela v nejdražší pražské ulici Pařížské noční nakupování Prague Fashion Night.

"Petra není tváří akce, ale je hlavně koproducentka, organizátorka společně se mnou a Karolínou Bosákovou," řekla Super.cz třetí z organizátorek Barbora Bergová.

Právě nejlepší kamarádka topmodelky Karolína Bosáková vyzvedla Petru na letišti. Modelky se přátelí už roky. Byla to právě Karolína, která se před lety po ničivém tsunami vydala do Thajska hledat Petru a byla její největší oporou.

I vy máte šanci potkat Petru v ulicích Prahy. "Mezi 17. a 22. hodinou se bude pohybovat mezi butiky v Pařížské ulici a okolí. Následně ji čekají schůzky s klienty a vyřizování ohledně blížícího se Prague Fashion Weeku, který také spoluorganizuje," dodala Bergová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám