Hlavní obsah
Článek

Mateřství je pro známou českou modelku Simonu Krainovou (51) prý to nejkrásnější, co ji v životě potkalo. Synové Max (1) a Brunno (2 měsíce) jí prý kompletně změnili pohled na svět.

„Hodně věcí vidím jinak. Pán Bůh dobře věděl, co se mnou provést, abych jednou neskončila jako stárnoucí zapšklá modelka," upřímně se nám svěřila Krainová a jedním dechem dodala: „Jsem šťastná, že jsem mámou, zároveň bych chtěla dělat i něco jiného, než rodit děti. Určitě můj život neskončí u sporáku, ale budu se snažit své děti naučit samostatnosti."

Modelka by si například ráda užívala svůj oblíbený koníček, kterým je cestování. „Toužím procestovat ty země, které jsem navštívila jako modelka. Vždycky jsem navštívila krásná místa, na která se někdy obyčejný turista nedostal. Tentokrát bych ale ráda poznala skutečný svět," říká. Svůj sen si začne brzy realizovat. Na přelomu března a dubna totiž kráska odjíždí s manželem na několik týdnů do Paříže a New Yorku. „Maxík půjde asi zase k babičce a Bruna necháme chůvě Magdě," uzavírá náš rozhovor o mateřství Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám