Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž SuperStar jde do finále a fanoušci se rozhodují mezi rebelkou Sabinou Křovákovou a hezounem Štefanem Pčelárem. Kdo je favoritem známých tváří?

„To je velmi těžké. Z ženského hlediska bych asi hlasovala pro Štefana, ale Sabina je na druhou stranu velmi osobitá. Myslím si, že i kdyby nevyhrála, určitě se neztratí,“ není zatím stoprocentně rozhodnutá Patricie Solaříková z Ulice.

Jasno má naopak Lucie Borhyová, která dá hlas Štefanovi. „Všechny česko-slovenské souboje jsou pro mě vždy těžké, protože mám na Slovensku část rodiny, a tudíž mám k němu blízko. Co se ale týká grandfinále letošní SuperStar, jako žena bych se spíš přiklonila k muži. Tedy ke Štefanovi,“ řekla.

Emma Smetana tipuje na vítězku Sabinu, ona samotná má ovšem blíže ke Štefanovi. „Myslím, že vítězem se stane Sabina Křováková pro její všeobjímající energii a autentičnost. Nicméně hudebním vkusem a výběrem písní je mi bližší Štefan Pčelár,“ přiznala Emma.

Sabině fandí Rey Koranteng, pro Ondru Brzobohatého kupodivu není největší SuperStar Táňa Kuchařová, ale Ewa Farna, nerozhodná je Daniela Šinkorová. „Myslím, že oba mají stejné šance. Sabina má možná nevýhodu v tom, že je její projev dost podobný Gábině Gunčíkové. Štefan by mohl překvapit,“ uzavřela herečka.

Tak uvidíme, kdo se trefil.

Reklama

Další články

Načítám