Hlavní obsah
Článek

Nemá rád, když se o něm píše jako o idolovi ženských srdcí, natož jako o sexsymbolu, o svalnatém těle ani nemluvě. "Jsem přece nenápadný písničkář, který se chce prezentovat hlavně svojí tvorbou," vysvětluje roky marně nejsvalnatější český zpěvák Martin Maxa (63).

Pravda je, že turisté na ostrově Fuerteventura nejprve okukovali jeho postavu. Když vyrazil v mini plavečkách k bazénu nebo k moři, dámy, které v tomto ročním období vídají na největrnějším Kanárském ostrově hlavně muže kolem důchodového věku, měly předčasné Vánoce.

"To jsou závodní plavky. Jsem na takové zvyklý, protože jsem se plavání vrcholově věnoval od dětství," upřesňoval Maxa, že o to, aby upoutal pozornost na své tělo, mu při oblékání určitě nejde.

"Nejsem žádný vyznavač módních trendů, mám rád nadčasové věci a v mém šatníku najdete od každé věci většinou jen jeden kus. Ale teď jsem se rozšoupnul, mám tady dvoje džíny. Ale to je spíš výjimka," přiznal. Také nad oblečením, které si vezme na natáčení videoklipu, který na Fuerteventuře natáčí na píseň věnovanou veteránům z Afghánistánu, se moc nezamýšlel.

"Budu v civilu - v džínách a tílku, které tady normálně nosím. Jen si musím dávat pozor, abych si do natáčení bílé triko nepokecal," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám