Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boxerská legenda Mike Tyson se rozhodl poodkrýt citlivý moment ze své minulosti. V americkém pořadu 'In Depth With Graham Bensinger' Tyson uvedl, že ačkoli byl se svou bývalou ženou, herečkou Robin Givens, rozvedený, ještě nějaký čas za ní pravidelně chodil kvůli sexu. Nedlouho poté ji však u svého právníka nazval doslova svi*í, která mu ukradla peníze. Jeho úsudek totiž jasně změnila chvíle, kdy v posteli s Robin uviděl Brada Pitta (60).

Tyson byl s Givens ženatý pouze rok (1988 - 1989), načež zpětně nazývá celou situaci ‚milostným trojúhelníkem s Pittem‘. Boxer přiznal, že byl tehdy vytočený k nepříčetnosti a dodal: „Měli jste vidět jeho výraz, když mě zahlédl.“

Celé manželství skončilo jedním velkým fiaskem, kdy na sobě vzájemně Tyson ani Givens nenechali nit suchou. Herečka například popisovala svazek s boxerem jako muka plná násilí. On byl pak zase přesvědčen, že se Robin celou dobu zajímala jen o jeho peníze. Jelikož neměli podepsanou předmanželskou smlouvu, podařilo se Givens vysoudit s rozvodem zhruba pětinu Tysonova majetku, což v té době činilo více než 10 miliónů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám