Hlavní obsah
Článek

Těhotná milenka Josefa Kokty Ornella Štiková (31) přijala zprávu o rozvodu otce svého dítěte s Gabrielou Partyšovou (45) se stoickým klidem. Ale přesto se jí při vyslovení jména exmilence rozechvěje hlas. „Kapitola života jménem Josef Kokta ve mně rozhodně není uzavřená,“ naznačila pro Super.cz, že o lásku svého vyvoleného bude bojovat.

Ornella se od jisté doby snaží dávat pozor na pusu, aby neřekla nic, co by jejího Pepíčka nebo někoho jiného mohlo naštvat. Proto na kontrole u kosmetoložky Inky, která se jí stará o těhotenskou pleť, mluvila velmi obezřetně. „K rozvodu Pepy se nebudu vyjadřovat. Je to jejich věc. A vážně je úplná hloupost rozebírat, jestli se bude, či nebude stěhovat ke mně,“ myslí si Ornella.

„V té dívce se zrodil nějaký cit,“ ví své i Kokta. S tím Štiková pravidelně komunikuje, aby ho informovala o průběhu těhotenství. Bližší styky však nechce specifikovat. „Řešili jsme spolu třeba jméno dítěte. Nemluví mi do toho, ale říkal, že by se syn mohl jmenovat po mém otci. To se mi ale nelíbí, aby v rodině byli dva lidé stejného jména. A jméno Alexandr, které jsem si vybrala, je zase k mému překvapení v Evropě velmi oblíbené. Takže vlastně ještě vůbec nevím, jak to nakonec s tím jménem dopadne,“ dodává Ornella, jejíž maminka by podle paní Inky prý měla dostat metál za to, jak krásnou bytost porodila a vychovala.

Reklama

Další články

Načítám