Hlavní obsah
Článek

Ivana Chýlková (60) a Aňa Geislerová (48) patří k našim nejúspěšnějším herečkám, které mají na svém kontě celou řadu ceněných snímků. A právě tato dvojice hereček patří k dámám, jež režiséři v rámci jejich rolí nechávali vůbec nejčastěji svlékat na filmovém plátně.

Jak Ivana Chýlková, tak Aňa Geislerová se už od svých mladých let nestyděly ukazovat v rouše Evině, a to dokonce ve všech možných podobách.

Jedna z našich nejpopulárnějších hereček Aňa Geislerová si první nahou scénu vyzkoušela už ve svých patnácti letech, když se úplně nahá objevila ve filmu Filipa Renče Requiem pro panenku.

A o dva roky později se už opájela milostnou scénou s charismatickým Antoniem Banderasem ve snímku Giovane Mussolini. Postupně se odhalila také ve filmech Výchova dívek v Čechách, Kytice, Želary či Šílení, kde se dokonce svlékla dva měsíce po porodu syna Bruna.

Ani Ivana Chýlková nikdy nepatřila k žádným „upejpavkám“. Zejména v osmdesátých letech natáčela jednu lechtivou scénu za druhou. Své ženské zbraně ukázala například ve filmech Iná láska, Dobré světlo či Druhý dech.

O tom, že má parádní postavu i po překročení třicítky, přesvědčila všechny diváky také ve snímcích Díky za každé nové ráno, Vášnivý bozk a v hořké komedii Musím tě svést, kde si zahrála po boku svého partnera Jana Krause.

O tom, že se Geislerová s Chýlkovou rozhodně nestyděly, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám