Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pokud někde kolem sebe v jednom okamžiku uvidíte Agátu Prachařovou (38) a Simonu Krainovou (51), okamžitě z jejich dosahu odstraňte nože, ostré předměty a palné zbraně. Mohlo by totiž dojít k úrazu! Modelky si totiž zase (pokolikáté už?) vjely do vlasů. Přitom důvodem je docela hezká událost v životě člověka, a sice církevní svatba české Paris Hilton. O té se Krainová vyjádřila pohrdavě a teď sklízí trpké plody ovoce!

„My jsme se brali hekticky, a tak si říkáme, že bychom do toho praštili ještě jednou. Chtěli bychom to udělat jako Agáta. Když to nenafotili poprvé, tak to pro fotografy zopakujeme ještě jednou,“ uvedla Simona se zvonivým smíchem a ironií v hlase pro Super.cz v náznaku, že její sokyni mrzelo, že na první, civilní svatbě, chyběla média, a proto je nahnala na druhou veselku.

Že by takovou nahrávku na smeč Agáta nechala vniveč, to by si mohl myslet jen naivka. „Ta paní K… je ale kr**a,“ napsala na svůj profil na sociální síti. A exmanžel Krainové Bořek Slezáček se přidal: „Ale proč jsem to musel ods**t já?“

Obě ženy se milují asi stejně jako plíseň a dezinfekční prostředek na uklízení. Krainovou, která se považuje za slavnou a důstojnou dámu, například pobouřilo, že dostala nabídku moderovat televizní pořad právě s Prachařovou. Ta jí zase před rokem, když Krainová zapomněla synka zamčeného v autě, vpálila, že se neumí postarat o své vlastní dítě.

Aby toho nebylo málo, před lety Simona nechala Agátu vyhodit z klubu, jemuž propůjčovala svou tvář. Rivalita obou matek vychází patrně z toho, že obě byly jeden čas oficiálními milenkami hokejisty Jiřího Hudlera. „Simona mě nesnáší, protože jsem mladá, zatímco ona stará, hysterická a žárlivá,“ tvrdila tehdy Prachařová, zatímco Krainová o ní hovořila jako o labilní, agresivní a hloupé holce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám