Hlavní obsah
Článek

Mediální hvězdička Ornella Štiková (31), která se proslavila tím, že čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové Josefem Koktou, by jako svého partnera rozhodně nechtěla hokejistu Jaromíra Jágra (52). A dokonce by našeho nejslavnějšího hokejistu nedoporučovala ani žádné jiné dívce.

„Já bych holkám nedoporučovala Jardu jako přítele, protože si myslím, že se nikdy neožení, a že s ním každá dívka bude jen ztrácet svůj drahocenný čas a mládí. Raději bych na tom seznamu vůbec nebyla zařazená. Nešla bych do vztahu s někým, kdo je takový mamánek jako on. Jarda by si měl vzít svou matku,“ řekla Blesku rázná Ornella. Vtip je v tom, že ona sama nedá bez matky ani ránu.

Ornella se dále nechala slyšet, že by si s Jágrem neměla co říct a líbí se jí úplně jiný typ mužů. „No mně se líbí jeho absolutní opak. On není vůbec můj typ. Ale hlavně, já si strašně ráda povídám, třeba o smyslu života a podobně. Myslím si, že on by mi v tomhle rozhodně nestačil,“ dodala Ornella.

Štiková samozřejmě neopomenula připomenout, jak moc jsou pro ni důležité peníze, a že svůj život chce mít zařízený tak, aby nikdy nemusela strádat.

Reklama

Další články

Načítám