Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejoblíbenějších postav českého sportu v celé jeho historii, Jaromír Jágr (52), už léta dokazuje, že má srdce na pravém místě. A po nedělním zápase se tenhle chlap jak hora rozněžnil natolik, až to neskutečně dojímá. Kolaps v hledišti v místě, kde sedávají rodiče hráčů, ho donutil, aby vyjádřil, co cítí ke své mamince a otci. „Děkuji za všechno, co jste pro mě udělali, miluju vás,“ svěřil se Jarda.

„Někdo zkolaboval (omdlel) v sektoru, kde sedávají rodiče hráčů našeho týmu. Běželi tam naši doktoři a nikdo v té době nevěděl, jestli někdo neumřel. To byste nevěřili, co to udělalo s naší střídačkou. Nikdo pořádně nemohl hrát a viděl jsem i slzy v očích. Hrozná situace,“ popisuje Jágr na svém dnes již proslaveném facebookovém profilu. Podle něj děti ne příliš často dokáží říct otcům a matkám, jak moc pro ně znamenají.

„Važme si jich, nikdy totiž nevíme, kdy je uvidíme naposled,“ dodal Jágr. Je vidět, že nepřemýšlí jen nad srandičkami, jakou byla ta s Ivetou Bartošovou nebo s jeho největšími láskami. Ostatně o jeho vztahu s matkou by se daly napsat hotové romány. Říká se jí Mama Jagr a často s ním žila v zámoří, kde mu místo přítelkyň zajišťovala veškerý servis. I v otci má celoživotní velkou oporu. Je milé vidět, jak z hráče, kterého dřív zajímalo snad jen utrácení jmění v casinech a braní života na lehkou váhu, vyrostl dospělý a kvalitní člověk…

Reklama

Další články

Načítám