Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) v plavkách ukázala opravdu luxusní tělíčko. Míša za poslední rok a půl dostala dolů neuvěřitelných 22 kilogramů a nyní se může konečně hrdě předvádět v plavkách. A že má co ukazovat! V pase má pouhých 58 centimetrů, což nemá ani většina modelek.

Nosková vyrazila s manželem na první dovolenou bez dcery. Užívali si na obří zaoceánské lodi, na které objížděli evropské metropole. Počasí sice nebylo ideální, přesto alespoň jednou vystavila své tělíčko slunečním paprskům.

"Honza byl teď na chvíli slaměný vdovec kvůli mému vytížení. Produkuju vlastní koncert k oslavě mých 30. narozenin, který se bude konat 28. 2. 2013 v Hybernii. Budu zpívat duety s Pepou Vojtkem (58), Leonou Machálkovou (56), Tomášem Savkou, Felixem Slováčkem a dalšími. Přípravy mi dávají pořádně zabrat," prozradila Míša Nosková.

Dovolenou si s manželem velmi užili. "Bylo to prima, velká romantika. A ta loď byla neskutečná. Je to vážně město. Počasí bylo kolem 20 stupňů, takže jsme spíš trávili čas ve vířivkách, sauně nebo venku na procházkách. V létě bychom chtěli objet řecké ostrovy," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám