Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tak tohle opravdu nikdo nečekal. Nedávný pád cen mobilního volání má skandální důsledky. Spolu se starostmi o účty za telefon totiž Češi odložili i veškeré zábrany a vzali vážně výzvu mobilního operátora O2, aby šířili lásku do všech sítí. Letošní jaro se nese ve znamení lechtivých nočních hovorů, zamilovaného špitání i sexu po telefonu. Máme důkazy!

Neomezené volání – neomezené možnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mobilní operátor O2 hlásí po zavedení nových FREE tarifů citelný nárůst nočního volání, roste i průměrná délka hovoru po 22. hodině. Znamená to jediné: Češi rychle přišli na příjemný způsob, jak využít (a užít si) neomezené volání. „Když jsem si pořídil tarif FREE CZ, vyřešil jsem během pár dnů všechny svoje resty. Rychle jsem si zvykl se po telefonu nejen domlouvat s kamarády nebo vyjednávat s řemeslníky, ale taky si užívat dlouhé noční hovory,“ vypráví Lukáš (32).

Milióny partnerů na telefonu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle svých slov tak příjemně překonává svou momentální osamělost. „A kdo ví, co z toho nezávazného povídání vzejde,“ usmívá se Lukáš tajemně. A čísla ukazují, že rozhodně není sám. Pravdou je, že současná nabídka FREE tarifů od O2 si o takové využití přímo říká. Už s nejnižším tarifem FREE O2 za 249 Kč měsíčně můžete neomezeně volat na 7 miliónů čísel. Patří sem mobilní čísla v síti O2 i všechny pevné linky. A to už je pořádný zástup potenciálních partnerů nebo partnerek, nejen pro lechtivé hovory.

Svoboda nejen ve volání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S tarifem FREE O2 Plus máte navíc 120 minut volání do ostatních sítí, takže se výběr ještě rozšiřuje. Opravdové šíření lásky do všech sítí, zcela bez omezení, ale nabízí až nejvyšší tarif FREE CZ. I ten je ale k mání za velmi rozumných 749 Kč měsíčně.

Další články

Načítám